Dame bodo 8.marca smučale po promocijski ceni

0
172

 

Ob letošnjem dnevu žena na Pohorju vse smučarke čaka posebna ugodnost – 8. marca bo namreč za smučarke veljala enotna promocijska cena dnevne vozovnice 10 evrov. Poleg tega bo omenjenega dne na Mariborskem Pohorju na voljo še brezplačen smučarski tečaj za ženske nad 18. letom starosti, ki ga ponuja SK Pohorje.

Ugodne posezonske vstopnice

Od ponedeljka, 9. marca, bodo nato na Mariborskem Pohorju in Arehu veljale posezonske cene dnevnih smučarskih vozovnic; te bodo znašale 19,99 evra za odrasle, 16,99 za mladino, študente in seniorje ter 11,99 evra za otroke in invalide. Navedene cene dnevnih vozovnic bodo veljale do konca letošnje smučarske sezone.

Smučarska sezona do sredine marca

Do kdaj bo v marcu še mogoča smuka na Pohorju, bo odvisno od vremenskih oziroma snežnih razmer na progah, predvidoma pa bo letošnja zimska sezona na Pohorju, v kateri so doslej našteli 86 smučarskih dni, trajala do sredine tega meseca.

Tako bo na Pohorju vsaj še nekaj dni zimsko obarvanih, obiskovalcem pa bo na voljo ugodna smuka po znižanih cenah. Na Mariborskem Pohorju sedaj obratujejo trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, na Arehu pa sedežnica Pisker in vlečnice Cojzarica, Ruška, Areh ter Vali. Skupno je tako na Pohorju ta čas še vedno v pogonu 9 naprav.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here