spot_img

Cenilni center Zavarovalnice Triglav v modernejših in prijaznejših prostorih

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Cenilni center Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav se v sredo, 1. decembra, seli na novo lokacijo. Stranke bodo lahko po novem cenitve in prijavo škod na vozilih opravile v sodobnejših prostorih na Ptujski cesti 178 v Mariboru.

Prostori Cenilnega centra City, ki so v neposredni bližini sedeža Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav, se postopoma zapirajo. V sredo, 1. decembra 2021, bo namreč Triglavov cenilni center svoja vrata odprl na Ptujski cesti 178 v Mariboru (zraven lokacije Carglassa Maribor).

Novi prostori, namenjeni cenitvi vozil in reševanju škodnih primerov za vozila, so sodobnejši, prostornejši, za stranke lažje dostopni in prijaznejši. Zavarovalnica Triglav bo tako lahko strankam zagotovila še boljšo možnost ogleda škodnih primerov.

Delovni čas cenilnega centra bo v ponedeljkih, torkih in četrtkih od 8. do 16. ure, sredah od 8. do 17. ure ter petkih od 8. do 13.30 ure. Kontaktna številka cenilnega centra, kjer se bodo predstavniki zavarovalnice z veseljem odzvali, je 02 22 88 640.

Direktor Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav Uroš Skuhala: »Osredotočenost na stranko je eno glavnih strateških usmeritve naše zavarovalnice. Na prijazen način želimo ponuditi strokovne in kakovostne storitve, pri zasledovanju zadovoljstva stranke pa je pomemben doprinos vsakega področja in službe v zavarovalnici. Želja, da strankam stopimo še bliže ter zagotovimo boljše pogoje za oglede škodnih primerov in cenitev, nas je vodila k odprtju novih, sodobnejših prostorov cenilnega centra v Mariboru. Verjamem, da bodo zadovoljne tudi naše stranke.«

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:04:58

Spremenjene navade za boljšo hrano

V tokratni rubriki Regionalna preskrba smo raziskovali spremembe potrošniških navad in drugačen njihov odnos do hrane. Nakupovanje hrane je...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img