spot_img

Cena hitrih testov od 10 evrov naprej

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

S ponedeljkom bodo hitri testi postali plačljivi, dodatno bodo tudi skrajšali dobo veljave hitrih testov na 48 ur, razen za zaposlene v zdravstvu, socialnovarstvenih zavodih, dejavnosti vzgoje in izobraževanja.

Tudi v mariborskem Adolfu Drolcu bodo delodajalci za testiranje zaposlenih odšteli 10 EUR po testu. Enako bodo podjetja plačala tudi na Ptuju. Le-tam pa ponujajo možnost testiranja na terenu, cena takšnega testa pa 12 EUR po zaposlenem. Tako večina podjetij spodbuja cepljenje. Trenutna Doslej je bilo z enim odmerkom cepiva proti covidu-19 cepljenih skupno 968.269 prebivalcev Slovenije oz. 46 odstotkov. Z drugim odmerkom pa je bilo doslej cepljenih 867.369 prebivalcev Slovenije oz. 41 odstotkov prebivalstva. Razlogi so različni. V Podravju se največ zainteresiranih želi cepiti s cepivo Pfizer.

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor organizirajo dneve odprtih vrat z namenom množičnega cepljenja proti COVID-19 v ponedeljek, četrtek in petek popoldan ter v torek, sredo in petek dopoldan. Tudi mobilna enota bo aktivna v torek v Mestni četrti Nova vas in v sredo v Mestni četrti Radvanje. V Slovenski Bistrici pa vse zainteresirane vabijo na cepljene sledeče dni.

To so štiri občine ustanoviteljice Makole, Poljčane, Oplotnica in Slovenska Bistrica, znotraj katere pa bodo organizirali posebne mobilne enote tudi na terenu.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img