spot_img

Brezžično omrežje v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah

V zadnjem tednu

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah je podprla in sofinancirala projekt »Izgradnja brezžičnih omrežij na vzgojno-izobraževalnih zavodih« na Osnovni šoli Vitomarci.

V izvedbi bodo z dostopnimi točkami opremljeni prostori, kjer se izvaja učni pedagoški proces, zbornica, knjižnica in prostor za prireditve – telovadnica.

Vrednost projekta je znašala 5.381,30 eur, projekt je sofinanciran iz evropske unije, delež Občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah pri omenjenem projektu pa znaša 37,5% ocenjene vrednosti.

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah se je konec leta 2018 v prvem roku prijavila na razpis evropske komisije za postavitev omrežja WIFI4U in bila v prvem roku tudi izbrana. Prejeli so bon v višini 15.000,00 eur za postavitev brezžične dostopnih točk na javnih mestih, ki jih bodo postavili na petih lokacijah: Občina in okolica, Trg pred cerkvijo, Hrgova domačija, Večnamenska dvorana Vitomarci in Osnovna šola Vitomarci.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel