spot_img

Brezžično omrežje v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah je podprla in sofinancirala projekt »Izgradnja brezžičnih omrežij na vzgojno-izobraževalnih zavodih« na Osnovni šoli Vitomarci.

V izvedbi bodo z dostopnimi točkami opremljeni prostori, kjer se izvaja učni pedagoški proces, zbornica, knjižnica in prostor za prireditve – telovadnica.

Vrednost projekta je znašala 5.381,30 eur, projekt je sofinanciran iz evropske unije, delež Občine Sveti Andraž v Slovenskih goricah pri omenjenem projektu pa znaša 37,5% ocenjene vrednosti.

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah se je konec leta 2018 v prvem roku prijavila na razpis evropske komisije za postavitev omrežja WIFI4U in bila v prvem roku tudi izbrana. Prejeli so bon v višini 15.000,00 eur za postavitev brezžične dostopnih točk na javnih mestih, ki jih bodo postavili na petih lokacijah: Občina in okolica, Trg pred cerkvijo, Hrgova domačija, Večnamenska dvorana Vitomarci in Osnovna šola Vitomarci.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img