Zimska sezona na Pohorju bo trajala še do nedelje, 18. aprila, ko bomo na progi Cojzarica pripravili zadnji smučarski dan v tej sezoni.

Od nje se bodo poslovili z brezplačno smuko – v nedeljo bodo vse smučarje na blagajni čakale brezplačne dnevne vozovnice. Izkoristiti jih bo mogoče izključno zadnji dan v zimski sezoni, v kateri bodo kljub trem prekinitvam zbrali več kot 90 smučarskih dni.

Predprodaja sezonskih vstopnic se podaljšuje

Ob tem smučarje tudi obveščamo, da smo zaradi enajstdnevnega »lockdowna«, ki nas je doletel ravno v času prvega obdobja predprodaje novih sezonskih smučarskih vozovnic, tega podaljšali do vključno 18. aprila. Sprva smo ga nameravali skleniti danes, a bo sedaj do nedelje, ko bomo zaključili aktualno zimsko sezono, vozovnice za naslednjo še moč kupiti po najugodnejših cenah, veljavnih v začetnem obdobju predprodaje.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki posluje od 7. do 15. ure, ima v četrtek podaljšan delovni čas do 17. ure. Vsi, ki ne utegnejo priti pod Pohorje, pa lahko vozovnice še vedno naročijo preko e-naslova info@visitpohorje.si. Po izteku prvega obdobja predprodaje bo nadaljevanje te sledilo ob koncu poletja, ko bodo cene sezonskih smučarskih vozovnic 2021/2022 za približno 10 odstotkov višje kot sedaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj