Arriva Slovenija d.d. in Občina Ruše sta sklenili Dogovor o financiranju vozovnic za kolesarje in prevoz njihovih koles. Občina Ruše v celoti subvencionira prevoz kolesa in kolesarja.

Kaj prinaša dogovor med Arrivo in občino Ruše?

Tudi letos je Arriva Slovenija v sodelovanju z Občino Ruše na določenih avtobusih, ki vozijo na relaciji Maribor-Ruše-Lovrenc na Pohorju, namestila posebne nosilce koles, ki potnikom omogočajo postavitev kolesa na avtobus na vsaki vstopni postaji.

Z uvedbo možnosti prevoza kolesa z avtobusom so želeli javni prevoz narediti bolj dostopen za kolesarje in vožnjo s kolesom bolj dostopno za uporabnike javnega prevoza.

Prevoz je za potnikekolesarje, na relaciji Maribor-Ruše-Lovrenc na Pohorju, ki potujejo na avtobusu skupine Arriva skupaj s svojim kolesom, brezplačenObčina Ruše v obdobju od 1. 6. do 31. 8. 2021 v celoti subvencionira prevoz kolesa in kolesarja.

V spletnem iskalniku voznih redov imajo odhodi, na katerih vozi vozilo, ki je opremljeno z nosilcem za kolesa, oznako Vozilo je opremljeno z nosilcem za kolesa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj