spot_img

Brez denarja ni ponudbe

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Jeruzalem Slovenija je znamka, ki ponuja lokalno kakovost s prleško zgodbo, z domačnostjo in gostoljubnostjo, na način kot ga doživljamo in živimo lokalni prebivalci. Najodličnejša ponudba se izkazuje s certifikatom kakovosti kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija.

Destinacija Jeruzalem Slovenija, ki združuje tri občine – Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi želi postati turistično prepoznaven produkt Slovenije. Da bi lahko svojih gostom ponudili nadstandardno ponudbo si želijo namestitve višjega kakovostnega ranga. Veliko priložnost so uvideli tudi v športnem turizmu.

Zaradi razvite športne infrastrukture je večina športnic in klubov nad njihovo ponudbo navdušena. Glavni atribut ormoških občin pa ostaja blagovna znamka destinacija Jeruzalem. A tudi dodatne turistične potenciale na račun Destinacije Jeruzalem ne bodo zanemarili. V ta namen so širše območje občine opremili s posebnimi interaktivnimi tablami.

Vsi trije župani se zavedajo, da je turizem potrebno finančno okrepiti, da se razvija, saj bodo na dolgi rok vsi pridobili – občine s turističnimi taksami, lokalni ponudniki z zaslužkom ter turisti z nepozabnimi doživetji in lepimi spomini.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img