spot_img

Brez denarja ni ponudbe

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Jeruzalem Slovenija je znamka, ki ponuja lokalno kakovost s prleško zgodbo, z domačnostjo in gostoljubnostjo, na način kot ga doživljamo in živimo lokalni prebivalci. Najodličnejša ponudba se izkazuje s certifikatom kakovosti kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija.

Destinacija Jeruzalem Slovenija, ki združuje tri občine – Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi želi postati turistično prepoznaven produkt Slovenije. Da bi lahko svojih gostom ponudili nadstandardno ponudbo si želijo namestitve višjega kakovostnega ranga. Veliko priložnost so uvideli tudi v športnem turizmu.

Zaradi razvite športne infrastrukture je večina športnic in klubov nad njihovo ponudbo navdušena. Glavni atribut ormoških občin pa ostaja blagovna znamka destinacija Jeruzalem. A tudi dodatne turistične potenciale na račun Destinacije Jeruzalem ne bodo zanemarili. V ta namen so širše območje občine opremili s posebnimi interaktivnimi tablami.

Vsi trije župani se zavedajo, da je turizem potrebno finančno okrepiti, da se razvija, saj bodo na dolgi rok vsi pridobili – občine s turističnimi taksami, lokalni ponudniki z zaslužkom ter turisti z nepozabnimi doživetji in lepimi spomini.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Podrazličica omikrona v Podravju

V Sloveniji smo potrdili prvi primer nove podrazličice omikrona BA.2, je na novinarski konferenci potrdila direktorica NLZOH Tjaša Žohar...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img