Ker je smučarska sezona še vedno v teku, je park odprt okrnjeno, le med 12. in 16. uro. Cene vozovnic so ta vikend znižane in znašajo za odrasle 22, za mladino 18 in za otroke 14 evrov. Obisk pa je možen tudi z letno vozovnico

Na blagajni pod Pohorjem je moč kupiti enotno sezonsko vozovnico Gravity card, ki sicer sezono omejuje za čas od 3. aprila do 7. novembra, a bodo njeni imetniki ob nakupu dnevnih vozovnico do takrat doplačali le pet evrov. Omenjene enotne kolesarske vozovnice bodo letos veljale v 22. evropskih parkih, vse informacije o njej pa so dostopne na spletni povezavi gravity-card.com.

Novost sezone pa bo odprtje dveh novih prog, ki imata vsa dovoljenja že od lanskega leta, a ju zaradi korone takrat niso otvorili. Ena teče pod sedežnico Stolp, druga na robu gozda vzdolž Snežnega stadiona.

Pohorski bike park je pred epidemijo beležil več kot 70 odstotkov tujih gostov. Lani jih zaradi epidemiji ni bilo, so pa uspešno pridobili domače kolesarje, ki so se v želji po drugačni rekreaciji preizkusili v tem športu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj