Bi radi potovali po svetu? Emirates išče kabinsko osebje

0
201
Foto: Emirates Facebook

Če radi potujete in se ne bojite letenja, potem se vam znova obeta izjemna zaposlitvena priložnost. Letalska družba Emirates bo 27. februarja v Mariboru ob 9.uri ponovno iskala kandidate za kabinsko osebje .

Kandidati morajo biti stari vsaj 21 let in visoki najmanj 160 centimetrov, z iztegnjenimi rokami morajo, če stojijo na prstih, doseči višino vsaj 212 centimetrov, imeti morajo višješolsko izobrazbo ter tekoče govoriti in pisati v angleškem jeziku. Ko oblečejo službena oblačila, ne smejo biti vidni nobeni tatuji, pomembna je tudi njihova dobra fizična kondicija in zdrav indeks telesne teže BMI. 

Izbrani kandidati bodo kot člani osebja nastanjeni v Dubaju, zato morajo izpolnjevati pogoje za pridobitev delovne vize v Združenih arabskih emiratih. Če vas delovno mesto zanima, se lahko prijavite na tej povezavi.

Na dan razgovora veljajo tudi posebna pravila oblačenja:

In plača? Kabinsko osebje v ekonomskem razredu zasluži v povprečju 2.290 evrov, plačana je namestitev v Dubaju. Podjetje bo poskrbelo za vašo prehrano, ko boste med posameznimi leti brezplačno prenočili v tujini, urejen je prevoz na in z dela. Dobili boste službeno uniformo, trideset dni dopusta in brezplačno vozovnico, da se med dopustom lahko vrnete domov.

Napiši komnetar

Please enter your comment!
Please enter your name here