spot_img

Bankirke odločno po nove lovorike

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Odbojkarice Nove KBM Branik danes začenjajo s pripravami na novo sezono. V pretekli jim je bil boj za prvo mesto onemogočen, zaradi epidemije koronavirusa, zato so cilji in motivacija za novo tekmovalno obdobje na zelo visoki ravni.

Odbojkarice Nove KBM Branik danes začenjajo s pripravami na novo sezono. Želje po vnovičnem dokazovanju jim zagotovo ne manjka, saj želijo upravičiti vlogo enega najboljših klubov pri nas, saj jim je bilo to v pretekli sezoni, zaradi pandemije koronavirusa in odpovedi tekmovanja, popolnoma onemogočeno.

Cilji za novo sezono tako ostajajo najvišji, zaradi česar so že pripeljali določene okrepitve.

Igralke so imele od sredine julija prosto, ker pa je nova sezona praktično pred vrati bo potrebno moštvo  uigrati in zagotoviti optimalno fizično pripravljenost moštva.

Gre za klub, v katerem dobivajo priložnost mlada talentirana dekleta in imajo možnost za svoj napredek. Primer takšne dobre prakse je nekdanja članica Iza Mlakar, ki si je z odličnimi igrami zagotovila odmeven prestop najmočnejšo ligo na svetu, italijansko A1.

Koronavirus torej zagotovo je vplival na potek delovanja Odbojkarskega kluba Maribor Branik, vendar se z preteklo situacijo v klubu ne obremenjujejo in z optimizmom pričakujejo novo sezono, v kateri bodo lovile že svoj 17 naslov državnih prvakinj.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img