spot_img

ANKETA: Kako uspešen je pri svojem delu župan Ormoža Danijel Vrbnjak?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Danijel Vrbnjak je najmlajši župan v zgodovini občine Ormož. Županski stolček je zasedel zgolj s 35-leti, ko je v drugem krogu s skoraj 3000 glasovi premagal Alojza Skoka, ki je bil prvi mož Ormoža kar 3 mandate. Ob izvolitvi je napovedal, da Ormož potrebuje novo pozitivno energijo in zaživi v vsej svoji lepoti. Na terenu smo preverili, koliko nove energije je vnesel v Ormoško okolje.

Občina Ormož je del Prlekije, pokrajine med Muro in Dravo, ki je zaradi svoje lege velikokrat spregledana. Velik manko je tudi povezava s Ptujem, kjer že 30-let čakajo na hitro cesto. A pri delu jih to ne ustavi, saj so letošnje leto naravnali zelo investicijsko.

Nekaj denarja so namenili tudi ureditvi cestne infrastrukture in strogega mestnega jedra. Obnovili so tudi športne in rekreacijske površine, pozabili pa niso niti na mlade. In kljub številnim investicijam so veliko projektov pripravili tudi za novo evropsko perspektivo.

A večino projektov je dolgoletnih in pri tem župan ne skriva ambicij, da bi jih na čelu ormoške občine tudi zaključil, navkljub prihajajočim volitvam.

Pred štirimi leti se drugega kroga županskih volitev udeležilo skoraj 5.400 volilcev ali slabih 52 odstotkov vseh volilnih upravičencev. Za trenutnega župana je glasovalo skoraj 3000 ljudi, kar je 55,70 odstotka vseh. Vrbnjak je takrat kandidiral na listi Slovenske demokratske stranke, kar mu je najbrž pripomoglo tudi k večji realizaciji projektov s pomočjo državnega denarja.

Zadnjo besedo bodo imeli volivci, ki bodo podprli svojega kandidata. Že sedaj pa lahko na naši spletni strani v anketi zaupate oceno dela župana občine Ormož.

Zaupajte nam vaše mnenje:

Kako ocenujete delo župana Ormoža Danijela Vrbnjaka?

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img