spot_img

Alan Perc: “V Energetiko nimam več vstopa”

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Svojo plat zgodbe dogajanja v Energetiki je danes pojasnil zdaj že nekdanji direktor Alan Perc, ki zavrača očitke o napakah pri vodenju Energetike in zavajanju. Povedal je tudi, da je imelo podjetje pripravljen načrt, kako poskrbeti za nižje stroške ogrevanja za občane, a župan Saša Arsenoviča njegovega predloga ni podprl.

V precej čustvenem nastopu pred novinarji se je Alan Perc danes razgovoril o zadnjih mesecih v Energetiki. Na očitke župana Arsenoviča, da vse do pred kratkim ni vedel za težave v Energetiki je odgovoril, da je bila občina na to, kar se lahko zgodi, obveščena že v začetku oktobra.

Po besedah Perca so imeli v Energetiki pripravljen tudi načrt za znižanje zneskov na položnicah končnih odjenalcev. To so nameravali narediti s komercialnimi popusti. Te komercialne popuste bi v Energetiki pokrili iz dobičkov v letu 2022.

Zadnji sestanek med Arsenovičem in Percem se je zgodil v ponedeljek, kjer naj bi župan od zdaj že nekdanjega direktorja Energetike zahteval odstop. Toda potem, ko je nadzorni svet Energetike, katerega predsednica je tesna Arsenovičeva sodelavka mag. Mateja Cekić, odpoklical Perca, se ta po več kot desetletju poslavlja od podjetja.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Po hitri cesti v napačno smer, povzročil nesrečo in pobegnil

Včeraj, okoli 14. ure je 25-letni voznik osebnega avtomobila vozil po hitri cesti H2 v napačni smeri oz. po...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img