spot_img

50. obletnica Obrtno – podjetniške zbornice

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na Ptuju praznujejo 50. obletnico delovanja območne obrtne zbornice. Na slavnostni akademiji, ki je potekala v Dominikanskem samostanu, so podelili priznanja ptujske in obrtniške zbornice Slovenije. Naziv častnega člana je prejel Vladimir Korošec, ki je ob prejemu nagrade izrazil veliko zadovoljstvo. Predsednik obrtno- podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh pa je izpostavil predvsem dobro kondicijo gospodarstva, kljub še vedno trajajoči epidemiji koronavirusa.

V ptujskem Dominikanskem samostanu je potekala slavnostna akademija Območne obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Na dogodku so zaslužnim članom podelili priznanja OOZ Ptuj in Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

OOZ Ptuj je podelila tudi svoje najvišje priznanje častni član, ki ga prejel Vladimir Korošec. Gre za 85- letnega mlinarja iz ptujske rodbine, v kateri se z mlinarstvom ukvarjajo že več kot 200 let.

Predsednik Obrtno podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh je ob tem poudaril, da je slovensko gospodarstvo v tem trenutku v stabilnem položaju, kar jih veseli predvsem ob leto in pol trajajoči epidemiji, ki je prizade la praktično vse sektorje gospodarstva.

Območna obrtno podjetniška zbornica Ptuj sicer letos praznuje svojo 50 obletnico delovanja. Slavnostni govorniki v sklopu akademije pa so bili predsednik obrtniške zbornice Slovenije Branko Meh, predsednik območne obrtniške zbornice Ptuj Milan Majer in ptujska županja Nuška Gajšek.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img