spot_img

Javno naročilo “Športni park Pesnica”

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Pesnica je na svoji spletni strani ponovno objavila javno naročilo za izvedbo Športnega parka Pesnica. K prijavi vabi vse zainteresirane ponudnike, ki lahko do 11. Decembra 2020 do 10.00 ure oddajo svojo ponudbo po zahtevah dokumentacije za oddajo javnega naročila. Rok izvedbe projekta je 30. April 2021.

IZJAVA – mag. Gregor Žmak, župan občine Pesnica

 

Na območju je načrtovan javni park z različnimi športno-rekreativnimi vsebinami, kot so: največja pump-track steza, učni prometni poligon, otroško igrišče in različna igrala, športno igrišče z odbojko na mivki, fitnes na prostem ter javne sanitarije. Programe povezuje krožna pot, ki se spusti na spodnji nivo v severozahodnem vogalu območja.

 

Tehnični prikaz opreme “Športni park Pesnica”

Javno odpiranje ponudb bo potekalo tako po zaključenem roku za oddajo ponudbe, torej 11. Decembra 2020 ob 10.05. Sicer pa je javno naročilo razdeljeno na dva sklopa:

  1. SKLOP: Izvedba parka z igralnimi površinami in športnimi igrišči
  2. SKLOP: Izvedba kolopark (pumptrack) steze

Merilo za izbor bo ekonomsko najugodnejša ponudba. Končna cena mora biti v evrih in mora vsebovati vse stroške, popuste, rabate in DDV. Naknadno naročnik ne bo priznaval nobenih stroškov, ki niso zajeti v končno ponudbeno ceno. Ocenjena vrednost javnega naročila znaša 236.843,09 eur. Naročnik zahteva predložitev ponudbe in izvedbo del po sistemu »fiksnih cen na enoto mere«.

 

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img